top of page
Laminaat Leg Service III 980_420 _ v0_1.

Laminaat

Legservice

Van advies tot leggen. Met garantie.
Contact - v0_2.png
Laminaat legservice

Wil je niet alles zelf doen? Samen met uw vloerlegspecialist plaatsen we je droomvloer. Van advies tot leggen, wij regelen het. We helpen je graag in de voorbereiding. En we kunnen zelfs je oude vloerdelen voor je meenemen om te recyclen.

Vertel ons je wensen - v0_2.png
Vertel ons over je wensen

Samen bespreken we, bij jouw thuis of via een video-afspraak, je wensen, dromen en behoeften. We geven persoonlijk advies over wat het beste werkt in de ruimte die je hebt. Vervolgens kies je de oplossing die helemaal aan jouw wensen voldoet.

We leggen de detailes vast -v0_2.png
Wij leggen de details vast

We helpen je graag in de voorbereiding, zodat je van die 'oeps' daar heb ik niet aan gedacht'-momenten voorkomt. Het voorbereidende bezoek is 100% gratis en vrijblijvend. We sturen een vrijblijvende offerte. De definitieve plannen worden gemaakt en de overeenkomst wordt ondertekend.

Wij leggen de vloer - v0_2.png
Wij leggen de laminaat vloer

Je laminaatvloer wordt op vakkundige wijze gelegd inclusief het aanbrengen van folie, ondervloer en/of plinten. We geven tips voor het onderhouden van de nieuwe vloer. We gaan pas weg als de nieuwe vloer overal in huis perfect ligt.

Tevreden - v0_2 - grotere sterren.png
Wij geven garantie op ons werk

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren en bieden standaard 2 jaar garantie op het leggen van de vloer. We zijn pas blij als je 100% tevreden bent met je nieuwe "perfect gelegde" vloer.

bottom of page